Începem sezonul de plimbari cu bicicleta!

Primăvara se apropie cu pași repezi și merită să ne gândim acum la diverse tipuri de accesorii și iluminare pentru biciclete.

În magazinul nostru veți găsi iluminat pentru fiecare buget: lanterne, lămpi, suporturi pentru telefon, veste reflectorizante și suporturi pentru biciclete pentru depozitare convenabilă.

Iluminare frontala
Alegerea luminii potrivite pentru biciclete este o problemă cheie pentru cele două roți ale noastre. Bicicletele nu sunt întotdeauna dotate cu iluminat - se mai întâmplă ca cele existente să nu satisfacă nevoile noastre. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie.

Soluția ideală în contextul iluminatului frontal de bicicletă este modelul mărcii Maclean MCE308.

Cele mai importante avantaje ale lanternei noastre sunt manoperă solidă și două surse de lumină: 2 diode Cree XML și o diodă COB. Acest model este perfect pentru naveta la serviciu sau la școală. Lanterna poate fi montata cu usurinta pe ghidonul bicicletei folosind suportul inclus. Nivelul de protecție IP65 oferă protecție completă împotriva apei care curge din diferite direcții, cu o capacitate de până la 12,5 litri pe minut. Datorită acestui lucru, lanterna este rezistentă la ploaie sau stropire.

Funcția powerbank vă permite să vă încărcați telefonul în timpul unei călătorii cu bicicleta în timp ce utilizați iluminatul.

Altele propuneri sunt modelele Maclean MCE175 și MCE220.

Ambele se caracterizează prin durabilitate ridicată și sunt echipate cu suporturi pentru biciclete. Da - le putem folosi nu numai în timpul călătoriilor cu bicicleta, ci și acasă sau în drumeții. Ambele modele includ baterie și încărcător, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la echipamente suplimentare.

Iluminare spate

În zilele noastre, o lumină obișnuită din spate pentru bicicletă nu este totul. Vă vom prezenta două modele care vă vor arăta cât de mult poate oferi iluminatul spate potrivit.

Primul model este Maclean TL-X2 - această lampă are încorporată o baterie de mare capacitate, datorită căreia asigură până la 60 ore de funcționare.

Oferta noastră include și soluții gata făcute (față și spate) sub forma modelului Maclean MCE312, care este perfect pentru cineva care caută o soluție completă pentru cele două roți. Lumina frontală este echipată cu o sursă de lumină LED eficientă cu o intensitate de 30 lux. Este alimentata de o baterie încorporată de 1500 mAh. Această baterie poate fi încărcată cu cablul USB inclus conectând lumina la un port USB de pe computer, laptop sau încărcător de telefon. Lampa din spate este echipată cu un LED de mare putere de 3V 0,5W. Este alimentata de două baterii AAA.

Alte accesorii utile

Pe lângă accesoriile de bază, precum lămpile, merită să achiziționați și pe cele mai puțin cunoscute, dar cu siguranță foarte utile, care totodata sporesc siguranța.
Putem enumera aici, de exemplu, bretele reflectorizante, ideale nu doar pentru biciclisti, ci si pentru alergatori, tot felul de suporturi pentru telefoane pentru bicicleta, precum modelul Maclean MC-688M, al carui avantaj principal este rezistenta la apa, sau contor pentru bicicleta Maclean MCE315, dotat cu 16 funcții și util atât pentru plimbări obișnuite, cât și pentru competiții de ciclism.
De asemenea, merită să achiziționați un suport de depozitare ergonomic pentru bicicletă, precum modelul Maclean MC-466, pentru a putea avea grijă de cele două roți ale voastre în extrasezon.