NanoRS – cel mai bun echipament pentru fiecare jucător

Birou confortabil

Îți place să petreci timp în lumea virtuala, plina de aventuri și experiențe uimitoare? Datorită nouă, îți vei crea locul de vis, unde jocul va fi asociat cu confort și plăcere. Pentru început, oferim birouri care combină designul atrăgător cu confortul de utilizare. Oferim pana la 3 modele (RS120, RS701 si RS163) care diferă ca aspect și dimensiune, astfel încât fiecare va găsi ceva pentru el. 

Modelul RS163 se remarcă printr-un suport pentru pahare și căști, precum și iluminarea din spate cu LED, ale cărei efecte pot fi modificate.

Suporturi reglabile

Dacă ai deja un birou, merită să investesti într-un suport pentru monitor. Vei găsi aici mai multe soluții, în funcție de numărul de ecrane. Pentru un monitor, o soluție bună va fi modelul RS110, care se caracterizează prin design unic, dar și caracteristici utile- în lateral există două porturi USB 3.0, o priză pentru căști și un microfon. Dacă ai nevoie de un interval mare de reglare, ți-l recomandăm RS165, iar pentru două monitoare RS887.

Pad-uri impresionante
Fiecare jucător are nevoie și de un mouse pad - noi va putem ajuta și cu asta. Cei care apreciază clasicul ar trebui să le placă pad-ul standard RS703, cu baza anti-alunecare și ornamente estetice. Pasionații de gadgeturi atrăgătoare ar trebui să fie mulțumiți de model RS705 cu iluminare de fundal LED plăcută pentru ochi. Dimensiunile sale sunt de asemenea impresionante - 80 pe 30 de centimetri, ceea ce asigura precizie si confort pe parcursul multor ore de competitie.
Un loc pentru fanii jocurilor de curse
Avem și ceva pentru iubitorii de jocuri de curse. In primul rand cateva modele moderne de volane, inclusiv volane Tracer, compatibile cu diverse console. Modelul Tracer Roadster merită cu siguranță atenție și este format dintr-un volan, cutie de viteze și pedale.
Toate produsele de gaming puteți găsi la acest link.