Iluminat de grădină

Construcția modernă se concentrează din ce în ce mai mult pe zonele verzi din jurul clădirii. Grădinile mici devin o parte integrantă a caselor terasate și a caselor semi-decomandate, iar suprafețe mari de teren pentru dezvoltare înconjoară fiecare casă unifamilială. Puteți adăuga ușor și rapid farmec unor astfel de spații, de exemplu prin iluminatul grădinii.

Lămpi de grădină – ce tip de sursă de alimentare ar trebui să alegi?

Atunci când alegeți iluminatul de grădină, primul lucru pe care trebuie să-l iei in considerare este alimentarea surselor de lumină. Există două posibilități - direct din rețeaua electrică a casei sau prin energie solară, datorită panourilor solare mici integrate în lămpi.

Prima opțiune este cu siguranță mai consumatoare și necesită o mulțime de fonduri. Ai nevoie de un electrician care sa proiecteze si sa execute instalatia corespunzatoare, iar munca lui si materialele folosite nu sunt cele mai ieftine. Atâta timp cât grădina nu se află într-o locație extrem de nefavorabilă, cu siguranță este mai bine să alegi lămpi solare de grădină. Acestea consumă energie exact în același mod ca și panourile fotovoltaice, făcându-le pe deplin autosuficiente.

Iluminat tradițional de grădină – folosiți energie solara

O lampă solară de sine stătătoare este o soluție ieftină si solidă, care nu necesită mult angajament. Modelele tradiționale includ lampi GreenBlue. Iluminatul disponibil in mai multe dimensiuni iti permite sa iti amenajezi spatiul gradinii in diverse moduri! Modelul GB166 este printre cele mai frecvent alese. Sfera cu element de montare care măsoară 25x25x58 cm i-a făcut pe clienți să se îndrăgostească de ea!

Fanii soluțiilor mai tradiționale pot alege lămpi solare LED de la Maclean. Aceste decorațiuni de grădină, asemănătoare lămpilor stradale, sunt alimentate de un panou solar. Bateria de 1200 mAh asigură că, chiar și în zilele înnorate, Maclean MCE465 vă va lumina grădina de acasă.

Lămpi solare de grădină LED RGB

Din ce în ce mai des, iluminarea LED RGB poate fi găsită în apartamente și chiar în mașini. Fanii luminilor multicolore vor adora cu siguranță GreenBlue GB124, o lampă solară de sine stătătoare în formă de sfera, cu LED-uri în trei culori ca sursă de lumină.

La fel ca sfere tradiționale pe care le-am menționat mai sus, și cele cu funcție RGB vin în mai multe dimensiuni. Numărul de aranjamente de proiectat este aproape nesfârșit!

O abordare neobișnuită a lămpilor de grădină

O completare perfectă pentru cele mai populare lămpi solare vor fi cele cu forme mai puțin obișnuite. GB156 este iluminat de grădină cu LED în formă de torță. Dacă nu ar fi suficient, sursa de lumină produce un efect de foc extrem de viu și realist. Starea de spirit creată de această lampă este uimitoare, mai ales dacă folosim un număr mai mare de ele.

Dacă lămpile solare tradiționale, nu sunt suficiente, GreenBlue a pregătit ceva special. GB164 este un iluminat decorativ, construit pe baza de diode simple și un cablu durabil. Folosind acest produs, puteți decora cu ușurință copaci, garduri sau mobilier de grădină, introducând în același timp o atmosferă romantică.