Cum să ai grijă de corpul și părul tău - Nu numai de Ziua Femeii

Ziua Internațională a Femeii se apropie cu pași repezi și cu această ocazie, ne-am gândit să împărtășim doamnelor câteva trucuri simple despre cum să avem grijă de corpul și părul nostru zilnic.

De exemplu, femeile japoneze, care se laudă cu părul des și strălucitor, acordă o atenție deosebită sănătății scalpului lor, curățându-l cu atenție și frecvent nu numai cu șampon, ci și cu scrub-uri speciale. Locuitorii din Țara Soarelui Răsare adoră și masajele capului și periajul părului.

O modalitate bună de a vă face părul neted și strălucitor este să-l ungeți cu uleiuri special concepute, de exemplu ulei de argan. În acest caz, sistematicitatea joacă un rol foarte important. Uleiurile dau stralucire parului, il hidrateaza si il netezesc. În plus, ele protejează împotriva efectelor dăunătoare ale condițiilor meteorologice, cum ar fi soarele fierbinte sau vântul uscat.


Indienele, pe de altă parte, practic nu folosesc vopsele de păr sintetice. Ele folosesc henna naturală sau pudră de nuci. Ungerea părului este, de asemenea, obișnuită în India si implică utilizarea de uleiuri naturale, de exemplu ulei de nucă de cocos sau de argan, pe toată lungimea părului.


Pe lângă metodele tipic naturale menționate mai sus, merită să achiziționați și dispozitive de coafat de înaltă calitate, precum Peria electrică Concept Ionic Elite VH6040 cu aer cald, 4 în 1, care accelerează semnificativ întregul proces de uscare și îndreptare a părului și, în plus, nu îl deteriorează datorită utilizării tehnologiei cu infraroșu.

Când vine vorba de corp, recomandăm achiziționarea de accesorii de înaltă calitate. Această investiție se va amortiza rapid datorită timpului economisit și, mai ales, a efectelor rapide, vizibile și de lungă durată.
Cu siguranță, un produs care merită să avem este un Epilator IPL compact cu laser, care ne va ajuta în mod neinvaziv să scăpăm de părul nedorit pentru o perioadă foarte lungă de timp. Pe langa rolul sau de baza, are si functia de a combate acneea si de a netezi ridurile.
Acesta este primul astfel de dispozitiv inovator disponibil tuturor, nu doar vizitatorilor salonelor de înfrumusețare.


Pentru a scăpa de durerea cauzată de stresul cotidian și de un stil de viață constant în mișcare, vă recomandăm Aparatul nostru de masaj pentru picioare, care ne va permite să ne relaxăm și să ne odihnim picioarele în scurt timp după o zi grea de muncă.

Cand vine vorba de metodele zilnice de ingrijire a corpului care nu necesita aparate dedicate, recomandam in mod special dezvoltarea unei rutine de ingrijire dimineata si seara, care presupune folosirea cremelor, uleiurilor si a altor produse cosmetice pe care le folosim zilnic, atent selectionate pentru pielea noastra. Aici este deosebit de importantă regularitatea, nu neapărat cosmetice specifice.
De asemenea, merită să fim atenți la calitatea corespunzătoare a somnului, la îmbrăcămintea potrivită vremii, la detergenții pe care îi folosim zilnic pentru spălat sau curățare, protecția adecvată împotriva soarelui, dar și starea noastră de spirit, știm cu toții că suparari accelerează apariția ridurilor ;)

Toate produsele dedicate îngrijirii zilnice a părului și a corpului pot fi găsite aici.