Livrare gratuita

  • Promoția „Livrare Gratuita” începe pe 13.12.2022 la ora 12:00 și durează până la 14.12.2022 la ora 23:59. In acest timp, costul livrarii la puncte de ridicare personala, pentru comenzile de peste 300 RON este gratuit.

  • Reducerea se calculează după introducerea codului DDD2022 - nu se calculează automat.

  • Lăsarea produselor în coș nu echivalează cu rezervarea lor. Produsele din coș pot fi achiziționate de alți Clienți. Condiția care garantează rezervarea mproduselor este plasarea unei comenzi în magazin.

  • Promoția nu se aplică achizițiilor efectuate de firme.

  • În cazul în care comanda nu este plătită în termen de 5 zile calendaristice, organizatorul își rezervă dreptul de a contacta clientul pentru verificarea comenzii. In lipsa unui raspuns din partea clientului, organizatorul va anula automat comanda dupa 7 zile calendaristice din momentul plasarii comenzii.

  • Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul.

 

 

LIVRARE GRATUITA


Conditii pe care trebuie sa le indeplinesti:

1. Comanda pentru cel puțin 300 RON.

2. Introduceți codul DDD2022 în căsuță (în coloana din dreapta).

3. Transportul afișat - punct de ridicare personala, se aplica doar la comenzii de până la 5 kg va fi dedus din costul livrarii. Nu se va deduce taxa de ramburs la livrare. Reducerea nu se aplică produselor supradimensionate. Reducerea nu se aplică tuturor produselor. Reducerile multiple nu pot fi aplicate simultan. Reducerea nu se aplică la livrarea la o adresă.

* Daca nu a fost afisata optiunea de a trimite la punctul de ridicare personala, atunci din cauza sumei dimensiunilor tuturor pachetelor de produse, aceasta reducere nu poate fi aplicata si trebuie sa alegeti varianta trimiterii prin serviciu de curierat, care nu face obiectul din campanie.

* Înainte de a trimite comanda, ne puteți contacta pentru a afla dacă sunteți eligibil pentru o reducere.